Trendreport Fall/Winter 2021/22

24/07/2021 Trendreport Fall/Winter 21/22

Nieuw seizoen, nieuwe kansen! Zijn jullie ook zo benieuwd naar de nieuwe trends?!

Voor ons, sieradenontwerpers/inkopers, is het echt een feestje dit afgelopen/komend seizoen. Sieraden zijn namelijk zeer aanwezig op de catwalks. Ze bepalen echt het modebeeld. Hoe opvallender, des te beter. Tuurlijk blijven we de fijne sieraden ook nog steeds zien, maar grove, grote en opvallende statement pieces zijn niet te missen dit seizoen.

Designers spelen dan ook in op de Corona periode, Zoom, Teams, Lifesize zijn een deel van ons leven geworden. Hierdoor is de nadruk op ons bovenlijf komen te liggen. De oorbellen en kettingen krijgen hierdoor een grote focus, het zogenaamde waist-up dressing.

Hieronder ga ik in op de trends. Zoals je zult zien, lopen een aantal trends door vanuit het vorige Spring/Summer seizoen:

Fringes:
Vertaald, franjes. Alles gaat zwieren. Franjes aan je oorbellen, riemen en tassen(zie mijn tassen collectie😉)  Deze trend zal zeker in mijn nieuwe collectie terug te vinden zijn.
Chains:
Deze trend zet nog steeds door. Hoe groter hoe beter. Chains vertaald naar sieraden, maar bv ook je tassenhengsel. Chains met leer verwoven, maar ook bv om je heup als riem of als choker om je nek.
Edelstenen: 
Yeah! Een trend die me aan het hart ligt, edelstenen en natuurstenen. Vertaald naar kettingen met grote stenen, maar ook verwekt in fijnere sieraden. Deze trend zal met hartenlust te vinden zijn in mijn collecties. Natuurlijk mogen de beschrijvingen met helende werking niet ontbreken. Elke edelsteen is uniek van kleur en vorm en maakt deze trend heel bijzonder.
Chandeliers:
Een aanvulling op de franje trend. Oorbellen in de vorm van kroonluchters, dus met fringes. Dit wordt vertaald in diverse materialen, zirkonia’s, parels, metalen fringes etc.
Flowers:
De bloemen trend zal vertaald worden naar bedels, oorbellen, broches en in verschillende materialen.
Pearls:
Deze parel trend zet ook dit seizoen door. Met wat nieuwe vertalingen zoals Parel chokers, haarbanden en ringen.
Haarbanden:
Haarbanden zul je ook veel gaan zien. Deze kunnen afgezet zijn met parels, maar bv ook met zirkonia’s
Ringen:
Aan elke vinger een ring! Het is weer “the more, the better” Ga los met deze trend. De nieuwe collectie zal uitgebreid worden met meerder statement ringen.
Waist time:
Jaaa, het wordt het seizoen van de metalen riemen. Chains, parels, dun, dik of meerderen om je heupen en zwieren maar! Ik ga zeker meedoen met deze trend! Hou mijn website in de gaten!.
Chokers:
Ketting om je nek en gaan! Mixen met meerdere kettingen. Verschillende materialen, chains, parels, zirkonia’s. Ook hele mooie gezien van chains gecombineerd met zwart leer. 
Symbolen en logo’s:
Symbolen als bv ogen in de vorm van bedels, maar ook in broches. En logo’s zullen ook niet ontbreken in de vorm van bedels, ringen en oorbellen. 
Al met al, een ruime keuze aan trends, waar iedereen zich wel ergens in zal kunnen vinden. Ik heb in ieder geval ontzettend zin in dit seizoen! Whoop whoop..

Lieve groetjes GOODBEADZZ